Trabzonspor, avantajı kaptı Trabzonspor, avantajı kaptı

APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcısı Ersin Öztaş ve yönetim kurulu üyeleri Erkan Turbil, Barış Ali Çınar, Eray Durukan, Nabi Başbay, Can Sezici, Mesut Köse ve Alper Ayan da katıldı.

Tecrübeli Başantrenörle Yola Devam
Daha önce Uşak Sportif, Trabzonspor, Sakarya BŞB, Konyaspor ve Balıkesir BŞB gibi takımları çalıştıran ve 2 yıllık sözleşme imzalayan Bulkaz, hedeflerinin hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da gurur duyulacak bir takım oluşturmak olduğunu belirtti. Kulübün altyapı konusundaki planlarının da kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Bulkaz, gelecek için umut dolu olduğunu ifade etti.

Başkan Yardımcısından Destek Sözleri
Başkan Yardımcısı Ersin Öztaş, altyapıyla koordineli bir şekilde başarılı olacaklarını dile getirerek, yeni dönemde büyük hedeflere odaklanacaklarını belirtti. Öztaş, Bulkaz liderliğindeki teknik ekibin başarılı olacağına inancını dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor yeni başantrenörleri Ozan Bulkaz ile birlikte yeni sezonda hem yerel hem de uluslararası alanda iddialı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

Editör: Oğuzhan Arslan