APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusu, Karabağlar'da özel bir etkinlikle zirveye ulaşacak. Karabağlar Belediyesi  tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bağımsızlık Koşusu” ve “Musa Göçmen/Senforock” konseri ile vatandaşlar bir araya gelecek 

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ise, bu yıl düzenlenecek Bağımsızlık Koşusu'nda özel bir amaca hizmet edecek. Koşu, 19 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Üçkuyular Fahrettin Altay Metro çıkışından başlayacak ve 4.5 kilometrelik bir parkurda devam edecek. Başkan Kınay, Karabağlar'da yaşayan SMA  Hastası Gülsima bebeğin valilik onaylı kampanyasına destek için İnönü Caddesi güzergahından koşuya katılacak.

İZSU Genel Müdürü serbest bırakıldı İZSU Genel Müdürü serbest bırakıldı

Whatsapp Image 2024 05 17 At 15.04.31Koşunun ardından kutlama programı, 100. Yıl Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleştirilecek “Musa Göçmen / Senforock” konseri ile devam edecek. Konser, pazar günü saat 20.30'da başlayacak.

Başkan Kınay, tüm İzmirlileri etkinliklere katılmaya ve coşkuya ortak olmaya davet ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ulusal kurtuluş mücadelesini başlattığı Samsun'a ayak basmasının 105. yıl dönümünde, bağımsızlık ve gençlik ruhunu bir kez daha yaşayacağız. Karabağlar'da düzenlenecek etkinliklerle bu coşkuyu doruğa çıkaracağız” dedi.

Whatsapp Image 2024 05 17 At 15.04.21

Editör: Oğuzhan Arslan