APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Bodrum FK, 1. Lig Play-Off final maçında Sakaryaspor’u 3-1 yenerek Süper Lig 'e yükseldi. Şampiyonluk kutlamaları kapsamında, Bodrumspor Gümbet Tesisleri önünden başlayan üstü açık otobüs turu ile futbolcular ve teknik ekip, binlerce taraftarın eşlik ettiği coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi.

Coşkulu Kutlama
Gümbet Değirmenler Mevkii'nden başlayarak Neyzen Tevfik Caddesi ve Belediye Meydanı'na ulaşan konvoy, yeşil-beyaz meşaleler ve Bodrum FKbayraklarıyla kenti adeta bayram yerine çevirdi. Belediye Meydanı'nda devam eden kutlamalarda, futbolcular ve teknik ekip sahneye çıkarak seçtikleri şarkılar eşliğinde taraftarları selamladı. Yönetim ve oyuncular, havai fişek gösterisi altında şampiyonluk kupasını kaldırdı. Gecenin sonunda Bülent Serttaş’ın seslendirdiği 'Aşk Bodrum’da Yaşanıyor Güzelim' şarkısı ile taraftarlar keyifli anlar yaşadı.

Başakşehir, farklı kazandı Başakşehir, farklı kazandı

Bodrum Fkdan Super Lige Icin Coskulu Kutlama 2

Kulübün Borcu Yok
Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, kulübün kimseye borcu olmadığını belirterek, “Bodrumspor’u dernekten anonim şirkete çeviren Rıza Karakaya ve ekibine teşekkür ederim. Yönetim kuruluna ve destek veren iş insanlarına minnettarım. Bodrum FK, Süper Lig'de ve beş kuruş borcu yok. Maçları burada oynayacağız ve gerekli tüm hazırlıkları yapacağız” dedi.

Teknik Direktör ve Oyuncuların Mutluluğu
Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, şampiyonluktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Süper Lig'de hocalık yapmak hayalimdi. Bu başarıyı sahada konuşarak elde ettik” dedi. Takımın yıldız oyuncusu Kenan Özer ise, “Son maça kadar büyük bir heyecan yaşadık. Hayalim üstü açık otobüsle Neyzen Tevfik Caddesi'ni gezmekti, bunu başardık. İnşallah Bodrum FK Süper Lig'de kalıcı olur” diye belirtti.

Protokolden Destek Mesajları
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum FK'nın başarısından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “1931’den beri Bodrum FK büyük zorluklarla buraya geldi. Muğla ve tüm ilçeleri Bodrum FK için tek yürek oldu” dedi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise, “Bodrum'un Süper Lig'e çıkması hepimizin başarısıdır. Bu takıma sahip çıkmak boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Gece Boyunca Devam Eden Kutlamalar
Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, “Adana’da muhteşem bir mücadele gösterdik. Kardeşlerimi kutluyorum” dedi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, “Bugün Bodrumspor’umuzun Süper Lig'e çıkışını kutluyoruz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kutlamalar gece boyunca devam etti ve Bodrum FK taraftarları unutulmaz anlar yaşadı.

Editör: Oğuzhan Arslan