APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Acun lıcalı'nın, kongre üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, takımın başarılı performansını vurgulayarak şunları söyledi:

"Şimdi sıra geldi şampiyonluğa. Başkanımızın takdiriyle kollarımızı sıvadık. Güçlü Fenerbahçe, yenilmez Fenerbahçe, Avrupa şampiyonluğunu zorlayan Fenerbahçe'yi oluşturmak için 24 saat çalışıyoruz."

Ilıcalı, geçmişten bugüne yaşadığı deneyimlerle Fenerbahçe'ye olan bağını dile getirdi ve gelecek hedeflerinden bahsetti:

"Hayat boyu kariyerimde yaşamadığım mutluluk kalmadı. Hayatta en mutlu eden şeylerden birincisi Fenerbahçe'nin başarıları oldu. İyi ki Fenerbahçe'liyim. Bugün bu taraftayım ve takımımızı ayakta alkışladığımız sezonun ardından şimdi şampiyonluğa odaklanma zamanı geldi."

Ayrıca, Acun Ilıcalı, geçmişte yaşadığı zor durumları ve dostluklarını da paylaşarak duygusal anlar yaşadı:

"Aziz Yıldırım'ın hakkımdaki suçlamaları çok üzücü. Çok yakın dostluğumuz vardı. Kendisini mahkemeye verdim. Adalet gerekli cezayı verecek. İnsanın namusuna şerefine iftira atmak, seçim kazanmaktan daha önemli olmamalı."

TFF MHK Başkanı beli oldu TFF MHK Başkanı beli oldu

Son olarak, Ilıcalı, Fenerbahçe'nin geleceği için güçlü bir kadro oluşturma sözü verdi ve taraftarlara birlik ve beraberlik mesajı verdi:

"Başkanımız kendisini Fenerbahçe'ye adamış, Fenerbahçe'nin finanslarını rüya gibi bir hale getirmiş. Futbolda tarihin en güçlü kadrosunu kurmak için her günümü vereceğim. Onlar korksun bizler, çünkü biz en büyüğüz."

Ilıcalı'nın konuşması boyunca sarı-lacivertli taraftarlarla karşılıklı tezahüratlar yaparak birlik beraberlik mesajları vermesi, gelecek için umut dolu bir atmosfer oluşturdu. Fenerbahçe camiası, yeni sezon için heyecanla bekleyişini sürdürüyor.


Editör: Oğuzhan Arslan