Togg ve TRT Haber'in doğrudan sosyal medya hesapları üzerinden yapılan çekilişte 177 bin 467 kişiden 20 bin şanslı kullanıcı ön sipariş hakkı kazandı. 20 bin kişinin yanı sıra 20 bin kişi de yedek listede yer aldı. Asil ve yedek listeye gelen kullanıcılar, akıllı cihazlarını almak için bekledikleri süre kadar ek garanti ve bekledikleri her ay için Trugo'dan 85 kWh(*) enerji almaya hak kazanırlar.

Türkiye'de ilk kez tam dijital satış yöntemiyle gerçekleştirilen T10X ön sipariş sürecinde, kullanıcılarla buluşacak 20 bin T10X ön sipariş sahibinin belirlenmesi için dijital çekiliş yapıldı. 16-27 Mart tarihlerinde Trumore uygulaması ve Togg web sitesinin ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi, 29 Mart'ta noter huzurunda dijital çekiliş heyecanını yaşadı. Ön sipariş sürecine katılan kullanıcılar arasından 20 bin şanslı kişi T10X ön sipariş hakkı kazandı. Çekiliş için doğrudan Togg ve TRT Haber'in sosyal medya hesapları üzerinden ön sipariş verme hakkına sahip olan kullanıcılar, kalan ücretleri ön ödeme tutarı düşüldükten sonra akıllı cihazlarının teslim tarihinde ödeyeceklerdir.

Yedek liste de açıklandı.
Çekilişte 20.000 şanslı kullanıcının yanı sıra 20.000 kişilik yedek liste belirlendi. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda haklarını kullanmayan kullanıcılar varsa yedek kullanıcılar devreye alınacaktır. Ancak 2023 teslimatları için yedek listeden ana listeye geçemeyenler, Ocak 2024'ten itibaren belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X'i sipariş edebilecekler. Bu siparişi verenler akıllı cihazlarını Haziran 2024'e kadar çekilişe katılmadan alabilirler.
Beklenen ek garanti ve aylık Trugo 85 kWh (*) alma hakkı çekiliş sonucunda asil ve yedek listelere ulaşan 40.000 kişi akıllı cihaz alana kadar çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak. Nisan'dan teslimata kadar olan garanti süresi kullanıcı hesabına eklenir ve Trugo'nun aylık 85 kWh (*) tanımlı ödeme hakkı vardır. Kullanıcıların ana ve yedek listelerdeki ilerlemeleri e-cüzdanlarına kaydedilirken, her iki listeye de ulaşamayan kullanıcıların ilerlemeleri hesaplarına iade edilir.
Uçtan uca dijital süreç devam ediyor. Ödül kazananlar, teslimata kadar tüm dijital satış sürecini deneyimleyecek. Trumore uygulaması üzerinden siparişlerini yönetebiliyor, trafik sigortası ve sigorta gibi diğer hizmet ve ürünleri satın alabiliyor, ödemelerini gerçekleştirebiliyor ve akıllı cihazlarına sahip olabiliyorlar.

Kaynak: igf