• DOLAR 32,29 %0.35
  • EURO 35,25 %0.35
  • ALTIN 2.469,50 %0.07
  • BİST100 10.320 %1.59
  • BITCOIN 64.800 %-0.11
  • ETHERIUM 2.936 %-1.48
15°
2 hafta önce Manisa

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi’nde yer alan 484'üncü Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne katıldı.

2 hafta önce MAGAZİN

Türk pop müziğinin güzel yıldızı Ece Seçkin, dün akşam İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Seçkin'in tercih ettiği mini kombine yorum yağdı.

2 hafta önce GÜNDEM

İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayında partinin yeni ‘A takımı’ da belli oldu. 31 Mart seçimlerinden sonra İYİ Parti’den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi olarak İYİ Parti’ye geri döndü.

2 hafta önce ASAYİŞ

İzmir'in Konak ilçesinde Göztepeli taraftarların kutlamaları sırasında çıkan kavgada bir kişi yaralandı, 6 kişi gözaltına alındı.

2 hafta önce MAGAZİN

Haklarında ayrılık iddiaları çıkan Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan aşk dolu yeni kare geldi.

2 hafta önce MAGAZİN

Beraber rol aldıkları "Deliha" filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, mutlu evlilikleriyle dikkat çeken ünlü isimlerden. Arduç, eşiyle ilgili yaptığı açıklamayla hayranlarını yine mest etti.

2 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'na telefonla arayarak tebrik etti. CHP lideri Özgür Özel de sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

2 hafta önce MAGAZİN

Hülya Avşar'ın programına konuk olan Deniz Çakır, sokak hayvanlarının uyutulmasına ilişkin tartışmalara tepki göstererek bu uygulamanın yapıldığı bi ülkede yaşamak istemediğini söyledi.

2 hafta önce SPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında 2-0 geriye düştüğü maçta Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup ederek müthiş bir geri dönüşe imza attı. Onuachu 3 gol birden attı.

2 hafta önce Ankara

Ankara'da Meteoroloji'nin uyarılarının ardından beklenilen dolu yağışı öğle saatlerinde etkisini göstermeye başladı.

Geçen Yıl Bugün

16 Mayıs 2023