APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - 31 Mart  yerel seçimlerinde, en çok tartışılan ilçelerden biri İstanbul Sancaktepe oldu. Seçimde, CHP’nin adayı yüzde 50.59, AK Parti ’nin adayı Şeyma Döğücü ise yüzde 41.46 oranında oy aldı.

GRAM ALTIN VAADİNDE BULUNDU
Seçimden önce gram  dağıtma ve emeklilerin hesabına 2 bin TL yatıracağı vaadi ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi eski başkanı Şeyma Döğücü, seçim sonrası da yaptığı lüks harcama ile gündemde.

MUTFAĞI BİLE 200 METREKARE
Siyasal iletişimci Necati Özkan, Medyascope yayınında yaptığı açıklamada seçimi kaybeden Şeyma Döğücü’nün başkanlık katı için büyük bir harcama yaptığını mutfağın bile 200 metrekare olduğunu söyledi. Özkan, Döğücü’nün başkanlık katında jakuzi de yaptırdığını söyledi.

DÖĞÜCÜ: İFTİRA ATILDI
Özkan’ın bu açıklamasına Şeyma Döğücü ise ‘Hodri Meydan’ diyerek kendisine iftira atıldığını jakuzi yaptırmadığını söyledi.

Döğücü'nün bu açıklaması üzerine Necati Özkan yeni bir dizi  paylaşım yaptı. İşte Özkan'ın, Döğücü'ye yönelik o mesajları:

*Sancaktepe Belediye binasının başkanlık katında benim gördüğüm, kamu bütçesiyle yapılmış olan harcamanın vicdansızlığıdır hanımefendi.

İç içe geçen makam odaları, dinlenme odaları, başkana özel tam teşekküllü mutfak, yemek odaları ve benim “jakuzi” diya tarif ettiğim kocaman banyo teşkilatı... Bir kelime üstünden tepineceğinize, bu akıl almaz israfı nasıl yapabildiğinizi söyleyin hele...

*Peki, görevden ayrılırken milletin parasıyla alınmış başkanlık katındaki onca eşyayı kişisel malınız gibi nasıl götürebildiniz ve koskoca katı bomboş bırakabildiniz?

‘BELEDİYE BATIRILMIŞ’
Seçimi kazanan Başkan Alper Yeğin ise Döğücü’nün mesajına atıfla “Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak; Sayın Şeyma Döğücü döneminde Başkanlık katında her hangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Önceki Belediye Başkanı  lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım” mesajı paylaştı.

Bu arada, seçimi kaybeden AK Parti 'li Başkan Döğücü, 1 Nisan günü iftar çadırını kapatmıştı.

Tokat'ta meydana gelen depremde AFAD'dan uyarı Tokat'ta meydana gelen depremde AFAD'dan uyarı

Editör: Oğuzhan Arslan