APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN- 31 Mart 2024 mahalli İdareler Seçimleri için propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi günü saat 18.00 itibariyle sona erdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner seçim kampanya sürecini beraber noktaladı.

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin CanGüner , Mansur Yavaş  ve eşi Nursen Yavaş ile birlikte seçim otobüsünde Çankaya sokaklarındaydı. Halkın yoğun ilgisi nedeniyle pek çok sokakta ilerlemekte zorlanan araçta Güner ve Yavaş seçim yasakları öncesi Çankayalılarla buluştu. Kızılay, Tunalı, Bahçeli gibi Çankayalıların yoğun vakit geçirdiği bölgelerde büyük bir sevgi seliyle karşılaşan Yavaş ve Güner coşkulu kalabalıklara karanfillerle karşılık verdi.

Çankaya’da gövde gösterisi

Mansur Yavaş ile birlikte seçim turu öncesi Tunalı Hilmi Caddesi girişinde kalabalığın yoğun ilgisiyle karşılanan Hüseyin Can Güner otobüsün üzerine çıkarak kısa bir konuşma yaptı. Tunalı Hilmi Caddesi’nden otobüsün etrafından toplanan coşkulu kalabalığa ve Kuğulu Park’ta güneşli haftasonunun keyfini çıkaran Çankayalılara seslenen Güner, seçimlerde hem Çankaya’da, hem Büyükşehir’de, hem de Belediye Meclis Üyeliği seçimlerinde CHP’de birleşmenin önemini vurguladı.

Editör: Oğuzhan Arslan