İYİ Parti'de başkan adayları konuştu İYİ Parti'de başkan adayları konuştu

APS HABER / PINAR ETCİ - İzmir'in Tire ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı. Proje tanıtım konuşması gerçekleştiren Okuroğlu, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. Vatandaşlar tarafından beğeni toplayan projelerin içerikleri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapan Hayati Okuroğlu, Tireli vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.  

Aps Hbr 1

Proje tanıtım toplantısında konuşan Hayati Okuroğlu, "Projeleri arasında yer alan tarımdan, ulaşıma, kültür, turizm, spor, eğitim ve sosyal projeler hakkında detaylı açıklamada bulundu. Sürdürülebilir belediyecilik ve şehircilik planları hakkında öne çıkanlar ise; Sosyal Konut Projesi, Yeni Sanayi Sitesi Projesi, Elektrikli Şarj İstasyonları, Organik Atık Gübre Tesisi, Entegre Atık Yönetim Planı- Hedef Sıfır Atık projeleri ilgi oldağı oldu. Ulaşım kapsamında İzban'ı Tire'ye kadar getirecek olan projeyi müjdeledi. Semt Garajından, Şehirlerarası Otogar Projesi'ne kadar olan detayları tek tek açıkladı. Kadın Sığınma Evi, Çalışan Anneler için Kreş, Sağlık Turizmi, Teleferik Projesi, Kapalı Spor Salonu, Trap Atış Poligonu, Belediye Konaklama Tesisi, Yamaç Paraşüt Tesisi, Yaşlılara Bakım Evi ve Anfi Tiyatrosu gibi açıklanan 100 proje yoğun ilgi gördü. 

Okuroğlu; "Projelerimizi profesyonel ekibimizle çok önce hazırladık ve Tire'de ilk kez bu projeleri özel bir lansman toplantısında halkımızla paylaştık.  Proje lansmanımızda salonu tıklım tıklım dolduran, salon içinde salon dışında saatlerce projelerimizi ilgiyle dinleyen halkımıza sonsuz teşekkürler." dedi.

Editör: Pınar ETCİ